PIJN EN VERMOEIDHEID 
3 JAAR NA COVID

Mijn ervaring met Acupunctuurpraktijk Assan is heel prettig en positief.

In slechts vijf behandelingen ben ik van mijn long-covid pijn rond mijn longen afgekomen (wat niet lukte met longfysio).

Ik heb weer lucht en er gaat een leefwereld open waar ik drie jaar lang geen energie voor had.

Alle lof voor de professionele behandeling.

Een aanrader!

E.V., Duiven

GORDELROOS

Opnieuw kwam ik in 2020 terug naar deze praktijk vanwege eerdere prettige ervaringen. Dit keer vanwege zenuwpijnklachten veroorzaakt door gordelroos.

Met enorme toewijding heeft Idjeral mij behandeld en merkte ik gaande de behandeling dat niet alleen de pijnklachten verminderden maar mijn hele balans terugkeerde in mijn lichaam. Het was geen quick-fix en het kostte doorzettingsvermogen, maar ik ben heel tevreden over het resultaat.

KINDERWENS EN PIJNSTILLENDE MEDICATIE

Al zolang ik mij kan herinneren heb ik last van hevige migraine aanvallen. Minimaal 1 keer in de week en deze kan een paar dagen aanhouden.

Via een neuroloog in het ziekenhuis heb ik verschillende medicijnen uit mogen proberen. Om de aanvallen te voorkomen, maar ook om ze te stillen met sterke pijnstilling. Het is fijn dat het kan, maar dat neemt de oorzaak natuurlijk niet weg. Mijn kinderwens had ook zeer te lijden onder de migraine aanvallen. (Lees verder...)

HPV (HUMAAN PAPILLOMAVIRUS) EN ZWANGERSCHAP

In het voorjaar van 2020 kreeg ik te horen dat ik positief getest was op het hpv virus in mijn baarmoeder en kreeg een slechte uitslag (CIN 3) na pathologisch onderzoek. Ik moest na 3 maanden weer terug komen voor een nieuwe swab test en in die tijd wilde ik het beste voor mijn lichaam en vooral baarmoeder aangezien ik op dat moment ook erachter kwam dat ik zwanger was.

Ik heb toen contact gezocht met Rostislava of zij mij kon helpen d.m.v. kruidentherapie. Na 1,5 maand kruiden te hebben gebruikt, kwam er uit de test dat het hpv virus was verdwenen(pap1) en mijn baarmoeder weer gezond was. Ik ben dus super blij met de hulp van Rostislava!

ONREGELMATIGE CYCLUS EN KINDERWENS

In verband met een

onregelmatige cyclus en een kinderwens, ben ik op aanraden van een gynaecoloog in het ziekenhuis begonnen met hormonen. Dit met als doel de cyclus en eisprong op te wekken. Tijdens het gebruik van deze hormonen voelde ik mij moe, depressief, futloos en had ik erg last van menstruatie gerelateerde klachten.

Ik sprak hierover met een goede vriendin en zij adviseerde mij om een afspraak te maken met de praktijk van Rostislava en Idjiral. Zij had immers goede ervaringen. (Lees verder...)


MANNELIJKE FACTOR ONVRUCHTBAARHEID

Als je met 23 trouwt, hoop je voor je 30ste al moeder te zijn. Dit bleek bij mij niet op de natuurlijke manier mogelijk, na veel bezoeken en testen bij de dokter en het ziekenhuis. Mijn man bleek een ernstige afwijking te hebben in zijn mannetjes (oligozoöspermie). Een natuurlijke zwangerschap was uitgesloten, iets wat velen vanzelfsprekend vinden.

Bedenktijd volgde, en een heel medisch traject. Rostislava en Idjeral kende ik al, als mensen die goed luisteren en net een andere kijk op je probleem hadden. Zij gaven mij aan het begin lef en vertrouwen, wat ook écht nodig was aan het begin van een lange reis naar de gewenste baby. (Lees verder...)

RUGPIJN

Idjeral Assan is een ervaren acupuncturist en een heel prettige persoon. Vraagt altijd goed (door) naar wat je probleem is, legt uit wat hij doet en maakt echt contact met je terwijl hij je behandelt. Acupunctuurpraktijk Assan in Arnhem is de moeite waard om er een langere weg voor over te hebben. 

Werd vanaf het eerste moment professioneel en deskundig behandeld. 

Al na een aantal behandelingen merkte ik resultaat waar ik, natuurlijk, erg blij mee ben.

MIGRAINE. CLUSTERHOOFDPIJN

Nadat in 2011 mijn hoofdpijn verdween na de acupunctuur behandelingen van Idjeral Assan, heb ik een afspraak voor mijn man geregeld i.v.m. zijn ernstige clusterhoofdpijn. Tot onze grote verbazing heeft meneer Assan hem ook geholpen. Hij had zeker meer behandelingen nodig en voor een korte periode moest hij ook kruiden nemen, maar het was wel de moeite waard. Op het moment heeft mijn man geen hoofdpijn en zeker heeft hij geen Imigran en zuurstofmasker nodig.

Hartelijk dank!

FAMILIEPRAKTIJK VOOR HET HEL GEZIN

Ik en onze dochter zijn onder behandeling bij Rosty Kostova-Assan wegens diverse gezondheidsklachten. Zij behandelt ons met alternatieve Chinese kruiden in combinatie met acupuncuut-behandleingen, die uitgevoerd worden door haar (zakelijke) partner Idjeral Assan.

Zij neemt uitgebreid de tijd, luistert aandachtig en geeft to-the-poing meningen/diagnoses evenals praktische tips om, buten de behandleing om, zelf aan de slag te gaan. Een gesprek met haar is meer dan de moeite waard!!

migraine

Ik heb 15 jaar migraine gehad, maar na een paar acupunctuur behandelingen bij Acupunctuurpraktijk Assan ben ik van de migraine af. Acupunctuur werkt erg goed!

Acupunctuur en Chinese kruiden bij IVF

In december 2011 ben ik bij Acupunctuurpraktijk Assan terecht gekomen omdat ik niet lekker in mijn vel zat én ongewenst kinderloos bleef (onverklaarbare onvruchtbaarheid). Ik kende de praktijk niet, maar het was de enige die ik op internet kon vinden waarbij ik het gevoel had dat het écht om de mens draait. Dat bleek ook waar! Ik ben gestart met acupunctuur bij Idjeral en ben tegelijkertijd met Rostislava aan de slag gegaan met kruiden. (Lees verder...)

stress relief behandeling

Na een korte sessie valt alles op zijn plaats - helder en relaxed denken, prima overzicht en een nieuw ontspannen energie in mijn lichaam.Zo heb ik mijzelf al jaren niet gevoeld.
 (↑)

BURN-OUT

Ik heb veel gehad aan de sessies bij Acupunctuur praktijk Assan in Arnhem. Vanwege mijn burnout had ik erg veel chaos in mijn hoofd en had ik veel druk op mijn borst en last van hartkloppingen. 

Ik heb een stuk meer rust in mijn lichaam en geest gekregen waardoor mijn klachten zo goed als weg waren. Ik kan het dus iedereen aanraden!