Iedere vrijdagmiddag van 13 tot 18 uur staat de deur van Acupunctuur praktijk Assan open voor iedereen. Gedurende vijf uur kan men binnenlopen met vragen over acupunctuur en Chinese kruiden.

Heeft u hardnekkige klachten die steeds terugkeren of pijnklachten die moeilijk controleerbaar zijn?

Aanhoudende rugklachten, gewrichtspijn, spierpijn, hoofdpijn (o.a. hormonaal hoofdpijn, spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn), slapeloosheid en taalrijke andere gezondheidsproblemen zijn effectief te verhelpen met acupunctuur en Chinese kruiden.

Begrijpelijk, nadat men van alles geprobeerd heeft en met weinig resultaat, is het soms moeilijk om de alternatieve geneeswijzen te vertrouwen.

Daarom bent u van harte welkom met uw vragen en twijfels! In een vrijblijvend gesprek leggen we graag uit hoe het werkt en wat best bij u past. Na dit gesprek kunt u verder een geïnformeerde beslissing nemen.

Pijn, emotionele schommelingen en pijnlijke borsten horen niet bij de menstruatie en aanhoudende opvliegers horen niet bij de overgang!

Vrouwen van alle leeftijden kunnen last hebben van menstruele en menopauzale klachten. Vermoeidheid, prikkelbaarheid, krampen, pijn, pijnlijke borsten, hevige en tussentijdse bloeding, acne, opvliegers en vele andere klachten zijn zeker te behandelen op natuurlijke manier en zonder hormonen.

Dit is geen nieuws. Het vraag vaak is hoe het werkt en of acupunctuur en Chinese kruiden ook geschikt middel zijn in uw geval.

Ook voor deze vragen nodigen wij u graag uit voor onze inloopmiddagen. Samen kunnen wij vrijblijvend praten over uw problemen. Hierbij krijgt u ook persoonlijk advies en handige tips.

Onvervulde kinderwens of (al ingepland) IUI, IVF (-ICSI) procedure?

Ook hier kan de oude wijsheid van de traditionele Chinese geneeswijzen van groot nut voor u zijn. Soms heeft de natuur alleen maar een duwtje in de rug nodig en soms moet het zware wetenschappelijke instrumentarium van de geassisteerde voortplantingstechnieken (ART) ingeschakeld worden. Goede voorbereiding vóór en ondersteuning gedurende en na de ART trajecten verhoogt aanzienlijk de slagingskans.

Loop bij ons binnen met uw vragen! In een vrijblijvend gesprek praten we over uw situatie en wat wij voor u kunnen betekenen.

Er zijn geen stomme of gênante vragen!

Sommige vragen zijn soms moeilijk te stellen. Men vindt het soms gênant te praten over incontinentie, pijn tijdens seks, verminderde libido, overmatige beharing of andere gevoelige onderwerpen. Geen vraag is beschamend! Vaak is er toch een goede oplossing voor uw probleem.

Van puur nieuwsgierigheid tot vragen over acupunctuur ter ondersteuning van een (kanker)behandeling – tijdens de inloopmiddagen van Acupunctuurpraktijk Assan worden alle vragen beantwoord. De deur staat open! (↑)