Stress release behandeling

Aan drukte ontkomen we niet in ons dagelijkse leven. Dit kan op zich ook geen kwaad. Het is ons onvermogen om de drukte te verwerken en te ombuigen naar drijfkracht dat tot problemen leidt. Dit noemen wij stress – het kwade gezicht van de drukte.

De statistiek houdt stress verantwoordelijk voor ruim 20% van het ziekteverzuim. Bij langdurig verzuim is dit zelfs 80% van de gevallen! En dit is alleen nog maar de officiële statistiek zonder rekening te houden met de drukte thuis, op straat, in de winkel, enz.

Het idee

Ieder mens heeft een eigen, optimaal levens- en werkritme. Niet te snel, niet te hard – een gebalanceerd, optimaal ritme.

Afhankelijk van verschillende factoren is een storing van dit ritme te ervaren als inadequate reacties, verkeerde beslissingen, verstoorde concentratie en een aanzienlijk verzwakt stressverwerkingsvermogen.

De gevolgen hiervan zijn niet mis: een slechte en trage uitvoering van taken, vermoeidheid, uitputting, zwakke weerstand, irritatie, slecht slapen, frequente gezondheidsproblemen, depressie, burn-out, enz.

Na een korte acupunctuur sessie valt alles op zijn plaats - helder en relaxt denken, prima overzicht en een nieuw ontspannen energie in mijn lichaam. Zo heb ik mijzelf al jaren niet gevoeld.

De oplossing

Een periodieke preventieve “fine-tuning” van lichaam en geest helpt het optimale levens- en werkritme te herstellen.

Hoe? Stress release Behandeling in 20 minuten.

De behandeling is een eigen, unieke methode ontwikkeld door Acupunctuurpraktijk Assan zelf. Hiervoor is als basis een jarenlange ervaring in stressmanagement gebruikt.

Wij maken gebruik van een minimaal aantal acupunctuurpunten. Met dunne naalden die nagenoeg pijnloos te plaatsen zijn, brengen we lichaam en geest in balans. Afhankelijk van het individu wordt het vaste protocol aangepast om de behandeling nog effectiever te maken.

Het resultaat

Het optimale leef- en werkritme is hersteld, maar belangrijker nog… het blijft vooral onverstoord.

De Stress Release Behandeling in 20 minuten…

  • helpt bij een betere omgang met drukte
  • leidt tot een betere concentratie, alertheid en flexibiliteit
  • voorkomt stressgerelateerde klachten – hoofdpijn, slapeloosheid, irritatie, vermoeidheid, moeite met ademhalen of slikken (brok in de keel), pijn op de borst door stress, maagpijn, spanningshoofdpijn of migraine, laag libido, erectiestoornissen, enz.
  • versterkt het immuunsysteem
  • leidt tot een lager ziekteverzuim
  • verbetert de prestaties op school, op het werk
  • bevordert een gezonde leefstijl
  • geeft u de ruimte om volop te genieten van uw leven en werk.

Een wekelijkse acupunctuurbehandeling werkt optimaal en levert de beste resultaten op, maar soms kunnen ook enkele sessies al helpen om bijvoorbeeld examenstress of sollicitatiestress te overwinnen. (↑)