Acupunctuurpraktijk Assan

Een familiepraktijk voor uw gezin.

Acupunctur bij rugpijnIdjeral Assan is een ervaren acupuncturist en een heel prettige persoon. Vraagt altijd goed (door) naar wat je probleem is, legt uit wat hij doet en maakt echt contact met je terwijl hij je behandelt.

In 2011 ben ik bij zijn praktijk per puur toeval beland vanwege ernstige rugpijn. Wij waren op bezoek bij familie in Arnhem toen mijn chronische pijn door verkeerde beweging ineens veel erger werd. Ik kon nauwelijks bewegen en mijn man heeft snel een beslissing gnomen en een praktijk in de buurt uitgezocht die ook op zaterdagmiddag open was. Een jaar eerder had ik al veel baat gehad van acupunctuur. 

Al na de eerste behandeling kon ik weer rustiger ademen. Ondanks de afstand ben ik met de behandelingen bij Idjeral doorgegaan. Na een aantal behandelingen merkte ik dat mijn rugpijn veel minder werd en vervolgens verdween waar ik, natuurlijk, erg blij mee ben.

Acupunctuurpraktijk Assan is de moeite waard om er een langere weg voor over te hebben. Werd vanaf het eerste moment professioneel en deskundig behandeld.